FLYT SELV  » Outdoor Reklame  
Reklame          

Outdoor Reklame

FLYT SELV har udviklet et nyt koncept til markedsføring af et landsdækkende budskab, der kan konkurrere med alle tidligere former for udendørs reklame.  
 
Her står reklamepladsen ikke stille og venter på at publikum kommer forbi - når traileren med reklamebudskabet er udlejet kommer budskabet rundt i landet og bliver set af et langt større antal end ved stationære reklamestandere.  
 
Vort idégrundlag er enkelt - vi stiller et antal trailere frit til disposition for udlejning for en lang række servicestationer over hele landet.  
 
Trailere med en reklameplads til rådighed på en af de to langsider af traileren, en mobil reklameplads der vil køre mange kilometer - uden omkostning for reklamekøberen.  
 
Omkring 500 trailer lejes ud på landsbasis. Uanset om trailerne er udlejet eller placeret synligt på servicestationerne er deres reklameværdi maksimal.  
 
Et øget antal kunder på servicestationen vil i kraft af stationens nye udlejningsaktivitet, også kunne bidrage til mersalg - dette er med til at øge reklameværdien, selv når traileren ikke er udlejet.  
 
Kundemulighederne er mange, eks.:  
 
 • Firmaer med lejebehov for "varebiler"  
 • Unge der flytter hjemmefra kan nemt og billigt leje en trailer  
 • Idrætsforeninger  
 • Orkestre  
 • - og "Gør det selv" folk  
   
  Alle former fo udlejning er tilstede, hvilket naturligvis er med til at sprede budskabet i endnu højere grad.  
   
  Trailere vil prismæssigt være langt mere attraktive end leje af en kassevogn eller mindre lastbil. Det er helt klart at reklamebudskabet vil blive set af et meget stort antal mennesker. I din markedsføring kan trailer-reklamen supplere dine øvrige aktiviteter bl.a. med den supplerende mulighed der er for opdeling i områder af de enkelte landsdele.  
   
  FLYT SELV - et nyt og effektivt tilbud der giver mobil reklame en ny dimension!

   

   

 •  
   
  FLYT SELV ApS - Horsevang 4 - 9800 Hjørring - Tlf: 98 93 41 44 - Fax: 98 93 41 55